Strategisch recruitment, we gaan het doen!

Recruitment-anno-nu

Recruitment

Vraag naar recruitment

Nu weten jullie precies wat wij willen met de organisatie, hoe ons huidige personeelsbestand eruitziet en wat wij over 5 jaar bereikt willen hebben. Kunnen jullie het recruitment proces voor deze job(s) niet op jullie nemen?

Deze vraag kregen we steeds vaker terug. En om eerlijk te zijn, we hebben nooit geweigerd, want ja, de organisaties hebben gelijk! We hebben door het samen doorlopen van een (strategisch) management traject zoveel knowhow op gedaan, dat recruitment een goede aanvulling bewijst te zijn.

De vraag naar recruitment nam toe en deze zomer bedachten we: ‘waarom bieden wij onze recruitment activiteiten alleen aan bedrijven aan met wie wij een (strategisch) management traject hebben doorlopen? Conclusie: we weten niet zo goed waarom.

Dus: Wat gaan we voor jullie doen

Vanaf 1 september hebben wij Recruitment aan onze werkzaamheden toegevoegd. Wij geloven dat in deze ‘overspannen’ markt goede werving en selectie om meer power vraagt, het vraagt om bewegen buiten de geijkte paden, verder kijken dan het CV alleen. Het gaat ons niet om kwantiteit maar om kwaliteit. Een gedegen werving en selectie bestaat niet alleen uit CV’s schuiven, maar ook met een marketingtechnische blik de markt bewerken, gebruik makend van data.

Recruitment anno nu

Recruitment anno nu is dynamisch en vooral met een gegarandeerd resultaat. Online en offlinenetwerken gaan hand in hand. Passief wachten tot de juiste toevallig in de stapel van reacties ligt, kost tijd en geld. De tijd is voorbij dat je voor één vacature uit vijftig kandidaten kon kiezen. Dat betekent dat we nu ook moeten zoeken in de grote groep latente werkzoekers. De mensen die niet actief zijn op vacaturesites, maar die wel op het punt staan om op zoek te gaan naar een nieuwe job. Wij hebben het netwerk en weten hoe we dit kunnen triggeren.

Bedrijfsimago

Kandidaten van nu kiezen heel bewust voor een organisatie. Ze inventariseren wat de organisatie te bieden heeft, wat de algehele sfeer is, hoe de organisatie geleid wordt, kortom: jouw organisatie wordt doorgelicht! Laat dus weten waar je voor staat en bedenk voor jezelf waar je over vijf jaar wilt staan. Wat is het verschil tussen jou en de concurrent op de hoek? Hoe wil je bekend staan en waarom wil iemand bij jouw organisatie werken? Wij gaan deze brug voor je slaan en, indien gewenst, reiken we de tools en vaardigheden aan, zodat bedrijven vacatures voortaan ook zelf kunnen invullen.

Contact

Wil je meer over onze methodes weten of andere informatie van ons ontvangen? Stuur een bericht naar Els@DeBart.eu of bel 06-55193949.

 

 

Laat een reactie achter