Verzorgenden en Verpleegkundigen nivo 2, 3 en 4 gezocht!

Wil jij je breed blijven ontwikkelen in de zorg?

Wil je invloed hebben op je eigen werkrooster?

Hou jij van korte communicatielijnen met de planners van je rooster en ook voor jou een  luisterend oor bij een fijn zorgbureau?

reageer dan nu want onze opdrachtgever Les Zorgbureau BV heeft volop werk in de Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg, Thuiszorg, Kind- en Jeugdzorg, PGB en particuliere zorg op maat op de volgende locaties: Regio 75 km rondom Ermelo, (specifiek: Tiel Geldermalsen Barneveld Ede Rhenen Amersfoort Zeist Utrecht Hilversum Ermelo Nunspeet)

Ben je inzetbaar als verzorgende op het niveau 2 of 3? Heb je een Diploma Verzorgende Individuele Gezondheidszorg, Medisch maatschappelijke zorg of Sociaal Agogisch (level 3 of 4)?  Of ben je een afgestudeerd verpleegkundige? Wil je flexibel werken op verschillende locaties of juist liever op een vaste plek dat je het wisselen van locaties beu bent? Veel is mogelijk dus reageer snel!

LES BV biedt een goed salaris en reiskostenvergoeding,  diverse trainingen en vooral een open en fijne communicatie. We laten jou natuurlijk niet in de kou staan!

Heb je interesse? Reageer dan asjeblieft via deze link:

http://vacatures.windkracht-11.nl/verzorgenden-niveau-2-3-en-4/nl

Laat een reactie achter