Kookcoach

lekker eten

1 op 1 coaching

Het loopt niet lekker op het werk en je wilt je verhaal en je vragen wel kwijt, maar je hebt geen zin in sessies dat je urenlang tegenover een coach zit. Je vindt het lastig om iemand regelmatig in de ogen te kijken tijdens een gesprek. Het leidt je af van hetgeen je eigenlijk allemaal wilt zeggen. Of je vindt het zitten helemaal niets en bent liever aan het doen, terwijl je praat. Dan is de Kookcach de oplossing!

Je kneedt je irritatie en agressie weg bij het kneden van het pastadeeg. Je zorgen en stress worden (in ieder geval voor even) opzij gezet, omdat je geconcentreerd met het julienne snijden van de groenten bezig bent. En als alles tegen lijkt te zitten, creëer je toch gewoon een mooi gerecht op tafel!

Groepen

De Kookcoach is heel leuk en gezellig om voor groepen in te zetten. Naast de gezelligheid kan het oog ingezet worden als ontwikkelingstool voor:

  • Teambuilding
  • Samenwerking, zowel in teams als in afdeling- , organisatieoverschrijdend
  • Communicatie
  • Verandering
  • Time management

Hoe werkt het?

Voor 1 op 1 coaching geldt dat wij, evenals bij reguliere coaching, uitgaan van gemiddeld 5 sessies van 2 uur. De bereide gerechten mogen mee naar huis genomen worden.

Voor een workshop van groepen rekenen we 4 uur. We koken met elkaar en eten het ook samen op!

Voor 1-6 personen is de thuiskeuken van DeBart beschikbaar.  Voor groepen van 7 of meer personen moeten we uitwijken naar een externe locatie in overleg tussen opdrachtgever en DeBart.

Bel of mail ons als je meer info wilt over dit concept! Els@DeBart.eu of 06-55193949

...