Trainen met een missie

training-servie2

Organisatiecultuur

Iedere organisatie heeft een missie, visie en daardoor kernwaarden waar ze voor willen staan. Vaak wordt dit bedacht door de Directeur-eigenaar of de voltallige directie. Zij kunnen hier helemaal achter staan. Om hier ook de organisatie in mee te krijgen, wordt er vaak gekozen om de missie, visie en kernwaarden digitaal op de website, creatieve uitdingen op de muren, enz. neer te zetten. En klaar is Kees! Nee dus, dan begint het pas. Wij gaan graag met de medewerkers een dag ‘Bedrijfsjutten’ om de cultuur levend te maken.

Effectieve gesprekken

Zijn de vergaderingen met het team altijd rommelig zodat het lijkt dat niemand luistert? Of is het team toe aan een stukje verdieping op het gebied van hoe praat je met elkaar? In 1 dagdeel kunnen wij jullie vertellen hoe het werkt en wat je kan doen om zo effectief mogelijk en met respect in gesprek te gaan en te blijven. Leuke aanvulling op een teamdag!

Samenwerken

Of is dit misschien al te laat voor je team. Zijn altijd dezelfde collega’s in heftige discussie en een ander aantal dat er altijd voor kiest om dan maar niets te zeggen? Of zijn de meetings jouw one-(wo)man show en willen de collega’s weer zo snel mogelijk naar hun werkplek? Of weet je dat het onderling respect tussen teamgenoten nihil is? Een dag training op inzicht in groepsgedrag en een terugkomsessie, kan al zeer verhelderend werken!

Ieder mens blijft uniek ook als ze hetzelfde doel voor ogen hebben!

Efficient & Effectief werken

Met zo min mogelijk inspanning het beste resultaat behalen! Dat kan door ten eerste efficiënt te werken. Wij adviseren je graag hoe je geen onnodige middelen als bijvoorbeeld tijd, geld, etc. gebruikt, om het gewenste effect te bereiken. Wij adviseren jullie graag met een op jullie organisatie geschreven methode!