Voor wie?

Coaching-keuzes1

Voor iedereen die met veel plezier in een (groeiende) organisatie een team leidt waar meer ‘people’ management gevraagd wordt dan jij kan bieden!

Blijf asjeblieft werken vanuit je eigen kwaliteit, want tenslotte is jouw passie ook je strategie. Veranderingen kunnen te snel gaan of te complex lijken voor medewerkers. Accepteer dat je af en toe niet begrijpt wat je unieke medewerker nodig heeft om hier mee om te gaan en goed te functioneren! Dat is prima! Wij helpen je graag met deze vraagstukken zowel voor de individuele medewerkers als je team.

Onze Aanpak

Wanneer plezier overstemd dreigt te worden door gedoe, willen wij graag met je om de tafel zitten. Laten we samen dit “gedoe” werkbaar maken!

Onze communicatie verloopt op een eerlijk en directe manier, waarin we de informatie per moment doseren naar wat nodig is en kan (ook wel diplomatiek genoemd).

Onze aanpak kent geen standaardisatie van bedrijfskundige modellen. We luisteren, observeren, stellen vragen. Deze inventarisatie leidt naar een advies, passend bij de cultuur van de organisatie.

Een belangrijk punt verliezen wij nooit uit het oog: Het team/de organisatie moet zo snel mogelijk zelf verder kunnen.

Gaan wij weer naar een volgende opdracht!