Wie zijn wij?

els-van-hekesen

Els van Hekesen - oprichter/eigenaar

Mijn Missie

Het verbinden van mens(en) met en in de organisatie met als doel een hoger rendement zowel zakelijk als persoonlijk!

Mijn mening

Vanuit een passie start je een bedrijf! Soms vraag je je af of je medewerkers wel begrijpen welke kant je eigenlijk op wilt. Het is immers niet hun bedrijf! Ik vind dat medewerkers vanuit hun eigen passie een enthousiaste constructieve bijdrage aan je bedrijf kunnen geven.

Mijn Achtergrond

Mijn achtergrond heeft iets weg van de film The Curious case of Benjamin Button. Mijn oorspronkelijke opleidingen waren in de Sales en Marketing, maar in mijn werkend leven gingen er (letterlijk en figuurlijk) nog veel meer werelden open. Naast mijn jarenlange ervaring bij internationale organisaties in Medisch Diagnostiek, Industriële gereedschappen en zakelijke dienstverlening, heb ik (post) Hbo-opleidingen op het gebied van verandermanagement en bedrijfskunde met succes afgerond.

Alhoewel ik meer een generalist ben, heb ik specialistische werkervaring in Human Resources en Organisatieadvies over landsgrenzen heen en kijk ik ernaar uit organisatorische vraagstukken vanuit een ruime bedrijfskundige blik te benaderen. En daarbij kleur ik graag buiten de lijntjes.

Mijn eigen passie

Mijn passie is het verbinden van mensen. Dat kan op diverse manieren en het leukst vind ik het wanneer ik een tweede passie hieraan kan toevoegen: koken! Waarom koken? Ook hier zoek ik weer de verbinding tussen de diverse smaken van de ingrediënten, de combinatie met bijpassende wijnen en, het allerleukst, het gezamenlijk koken. Ik heb dit ook toegepast bij bedrijfskundige vraagstukken wanneer een afdeling een verandering wil bewerkstelligen in cultuur, samenwerking etc.

carola-smits-2

Carola Smits - businesspartner

Mijn Missie

Het is mijn missie om de leiders van organisaties een frisse en krachtige aanpak te bieden, passend bij deze tijd, om hun strategisch plan en ambitie succesvol uit te rollen. Niet alleen praten vooral ook doen.

Mijn mening

Deze tijd vraagt andere manieren van leidinggeven, andere manieren van werken, andere manieren van communiceren. Ik help dan ook graag bij die ontwikkeling zodat directie-en managementteams en hun mensen die snelle veranderingen niet tegen zich laten werken, maar voor zich. Je kunt de wind niet veranderen wel de stand van je zeilen!

Mijn Achtergrond

Na mijn studie rechten, gevolgd door een opleiding personeelswetenschappen heb ik mijn bedrijfskundige aanpak kracht bijgezet door middel van een MBA-opleiding. Mijn eindscriptie vormt de basis van een publicatie over een krachtig ontwikkel instrument voor persoonlijk leiderschap. Mijn trainings- en coaching methodiek is mede hierop gebaseerd en ik heb inmiddels al veel professionals geholpen hun persoonlijke impact te vergroten. De methodiek heeft inmiddels ook haar kracht bewezen in commerciële trainingen en ontwikkeltrajecten.

De rode draad in mijn carrière is het leiden van veranderingen in cultuur en structuur bij uiteenlopende (internationale) bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening, FMCG/luxury goods en automotive. Met name de groep leidinggevenden, op elk niveau, heeft mijn focus.

Mijn eigen passie

Mijn passie is van gedoe gedaan maken. Nieuwe invalshoeken aandragen om oude patronen te doorbreken. Het kan niet alleen anders, het kan vooral ook leuker en sneller dan je denkt. Ik geniet als ik anderen zie genieten en dat maakt ook dat koken een gezamenlijke passie van zowel Els als van mij zelf. Het koken is leuk en het wordt nog leuker naarmate je dat voor meer mensen doet. Op zoek naar nieuwe recepten, weer net even andere bijpassende wijnen. Maar af is het als het liefst een grote groep daarvan geniet en ik daar tussen zit.